glasvezel

Waarom kiezen voor een glasvezelverbinding?

Met een glasvezelaansluiting bent u klaar voor de toekomst. De ontwikkelingen van YouTube, beeldbellen, Facebook, 4K, online gaming en social media volgen elkaar snel op. Het glasvezelnetwerk kan de nieuwe ontwikkelingen de komende decennia ook aan en het netwerk heeft geen beperkingen. In deze blog van vergelijkingssite Glasvezelinternetaanbieding.nl lees je waarom glasvezel zo belangrijk is en wat de concrete voordelen zijn .

Televisie kijken in haarscherp beeld, hoe groot uw scherm ook is en interactieve diensten maken tv kijken nu al leuker en gemakkelijker. Met een interactieve box kunt u zelf bepalen wat en wanneer u kijkt. Met uitzending gemist kunt u programma’s kijken en films direct huren vanuit de luie stoel.

Internetten gaat met de snelheid van het licht. Beeldbellen, delen van data, thuiswerken en gamen gaat supersnel. Glasvezel brengt een verre toekomst snel dichterbij en opent voor iedereen een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Om te werken, te leren en te ontspannen, dankzij voordelen glasvezel.

Wat is het voordeel van even snel uploaden als downloaden?

Een hoge uploadsnelheid heeft vele voordelen. Uploaden is bijvoorbeeld heel belangrijk bij:

  • Het plaatsen van foto’s en video’s op uw blog, YouTube of Facebook.
  • Grote bestanden als presentaties, documenten verzenden per e-mail.
  • Het uploaden van zelfgemaakte fotoboeken naar een afdrukservice.
  • Het gebruiken van online diensten voor het versturen van zware bestanden.
  • Dankzij de hoge uploadsnelheden bent u met glasvezel verzekerd dat het verzenden in een mum van tijd gereed is!

Wat is het voordeel van lokale tv?

Veel mensen kijken regionale tv. Lokale tv blijkt goed te zijn voor de onderlinge verbondenheid en betrokkenheid in de gemeenschap. De nieuwe mogelijkheden van glasvezel kunnen een sterk sociaal netwerk binnen de gemeenschap bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de kerkdienst van uw plaats of de wedstrijd van uw sportclub vanuit uw eigen woonkamer. Of via tv op de hoogte blijven van wat er speelt in de wijk. Al het lokale nieuws op de tv. Dit kan dankzij de voordelen van glasvezel.

Wat is het voordeel van een ongekende bandbreedte?

Nieuwe toepassingen vragen vaak om meer capaciteit dan de meeste huidige netwerken aankunnen. Met glasvezel zijn er geen beperkingen voor nieuwe diensten, zoals bijvoorbeeld 3D- tv. Hoeveel capaciteit die ook gaan kosten, glasvezel kan het gemakkelijk aan.

Waarom is snelheid zo belangrijk?

De snelheid van een internetverbinding bepaalt de mogelijkheden de verbinding. Internet ontwikkelt zich steeds meer van plaatjes en tekst naar spraak-, muziek- en videotoepassingen. De ontwikkelingen; YouTube, Skype, Facebook, televisie kijken via de tablets; volgen elkaar snel op. Met een snelle verbinding via glasvezel kunt u niet alleen heel snel een film binnenhalen of sneller een internetpagina openen, ook het versturen van foto’s zal sneller gaan. Dit alles vraagt dus om hogere snelheden. Glasvezel kan u die snelheid bieden.

Waarom is glasvezel zo betrouwbaar?

Het meeste huidige netwerken bestaan uit koper en ligt er vaak al meer dan 30 jaar. De snelheid van dit ADSL / Kabel netwerk is afhankelijk van de afstand tussen uw huis en de centrale. Dit kan ook variëren, afhankelijk van hoeveel van uw buurtbewoners tegelijk internetten. Glasvezel biedt ongekende capaciteit en een verbinding tot in uw huiskamer. Dat maakt het behalve heel snel ook heel stabiel, ook weer voordelen van glasvezel.

Is het overal beschikbaar?

Steeds meer huishoudens hebben toegang tot glasvezel. Niet alleen in de grote steden, maar zeker ook buitenaf. Ontdek direct de mogelijkheden van Glasvezel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en de andere grote en kleine plaatsen in Nederland en vergelijk eenvoudig de kosten.

Comments are closed.